#trackvandeweek: TSØ – Smooke Signals

Joton

20/12/2021 / SOPHIE DANIELS

https://whathappens.be/releases/trackvandeweek-tso-smooke-signals

#trackvandeweek: TSØ – Smooke Signals

Elke maandag onze track van de weekTSØ - Chapter 1

TSØ – Chapter 1

 • ArtiestTSØ
 • Release17/12/2021
 • LabelNewrhythmic Recs
 • CatalogusNRDR127
 • GenreTechno

Deze week stel ik jullie een relatief nieuw duo voor, TSØ (afkorting van The Silence is Over). De laatste maanden brachten Joton en C2Ø, de artiesten achter de nieuwbakken tandem, heel wat tijd met elkaar door en bundelden ze hun krachten om een geluidsexperiment te ontwerpen gebaseerd op de meest industriële techno, zowel die van het verleden als het heden. 

Hun nieuwste EP (uitgekomen op het Spaanse Newrhythmic Recs) is er eentje in die categorie: diepe techno vol subtiele schakeringen die grootse impact hebben. Bonus: ze strikten de Italiaan VSK en routinier AlexanderKowalski om twee remixen te voorzien.

Het zijn stuk voor stuk goede nummers maar ‘Smooke Signals’ stak er toch met kop en schouders bovenuit. Hard en stevig. De track pulseert, je voelt het in je hele lichaam. Uitdagend doch functioneel, en geproduceerd met een bepaalde elegantie. Maar luister vooral zelf!https://www.youtube.com/embed/DdtQZp85j4c?feature=oembed

Tracklist

 1. Harmony
 2. Poetic Justice 
 3. What it take
 4. Smooke Signals 
 5. The human 
 6. Smooke Signals (VSK Rmx) 
 7. What it takes (Alexander Kowalski Rmx)

What Happens is precies zoals de muziek waar we het liefst over schrijven: rechttoe rechtaan. Waarom we doen wat we doen: We willen jong talent ontdekken en in the picture zetten. Met onze livestreams brengen we onze favoriete dj’s en producers tot in uwe living. We tonen onze liefde voor de Belgische garde en internationale gevestigde waarden. We genieten er immens hard van en hopen dat jullie dat ook doen.

© 2021 What Happens. Website door Dieter Holvoet.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *